Go to Top

Poorten

Wij bieden de beste oplossingen en dit volgens ieders budget.

  • Sectionale poort AP

  • Kantelpoort Hörmann

  • Rollmatic Hörmann

  • Industriepoort Hörmann

Sectionale poort AP

Sectionaalpoorten openen verticaal naar boven tot een horizontale positie onder het plafond, zodat er een vrije ruimte ontstaat in de dagopening die dan optimaal benut kan worden. Het poortblad is opgebouwd uit verschillende secties. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogten. De hoogte van de poort wordt bekomen door een samenstelling hiervan. Het toppaneel kan worden aangepast om de juiste dagmaathoogte te verkrijgen. Panelen zijn gemaakt van vuurverzinkte stalen panelen met profelering naar keuze.  Deze zijn geïsoleerd met isofeenschuim van 40mm dik, goed voor een warmteisolatie van 0.51 w/m2K. Afdichting beneden met rubber profiel in EPDM-kwaliteit, alsook de zijdelingse afdichtingen, tussen de panelen en bovenaan.Bij een sectionale poort kan men met 2 soorten beslag-types werken, dit met een torsieverentechniek of met een trekverentechniek.

Kantelpoort Hörmann

De gekende traditionele stalen kantelpoort, de verzinkte deurbladen worden, inclusief de snijkanten van de staalplaat, optimaal tegen weersinvloeden en corrosie beschermd.

De deuren worden standaard met dezelfde kleur aan binnen- en buitenzijde geleverd.  Alsook een kantelpoort die men kan bekleden in een houtsoort naar keuze, padouk, meranti, …

Rollmatic Hörmann

De RollMatic garagedeur creëert echt veel plaats voor en in de garage.  Bovendien blijft het plafond in de garage vrij. Het RollMatic-deurprofiel is uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium vervaardigd. Het starten en stoppen van de Rollmatic garageroldeur verloopt erg zacht en stil waardoor de deur wordt ontzien. U kunt kiezen tussen negen kleuren aan dezelfde prijs en twee attractieve Decograin oppervlakken.

Industriepoort Hörmann

Door het unieke, uitgebreide assortiment worden Hormann sectionaaldeuren als functionele en vormgevende elementen harmonisch geintegreerd in de moderne industriele architectuur. Van gestandaardiseerde universele hallen tot veeleisende design-projecten. Voor elk project wordt er een op maat besproken voorstel uitgewerkt.  Elke poort kan zowel manueel geplaatst worden als geautomatiseerd

 

 

 

Onze merken van Poorten en Automatisatie