Go to Top

Automatisatie

MB Garagepoorten biedt u het best mogelijke comfort.

Niemand stapt graag bij weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Met deuraandrijvingen maakt u steeds de weg vrij, want u opent uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met de handzender, vanuit uw wagen. Of uw garagedeur groot, klein, zwaar, licht, nieuw of al iets ouder is. Of u uw garagedeur via de klassieke stroomaansluiting of via alternatieve energiebronnen of bijzonder snel bedienen wil – wij bieden voor elke wens en elke toepassing de optimale aandrijfoplossing.

MB Garagepoorten heeft een erkend dealerschap met Marantec.

Marantec Comfort 2-reeks

Comfort 2-reeks, de klassieker onder de garagedeuraandrijvingen. De vijfde generatie. Consequent doorontwikkeld conform de laatste stand van de techniek. LED-verlichting, stroombesparend, deursparende besturing, gevoelige hindernisherkenning, openschuifbeveiliging en een makkelijke bediening. Kleur zwart, inclusief 1 handzender.

Marantec Comfort 3-reeks

De pronkstukken voor heel bijzondere wensen. De gepatenteerde blueline-technologie reduceert het energieverbruik tot een minimum, de innovatieve speed-functie zet daarnaast de aandrijving met maximum snelheid in beweging, de LED-verlichting aan beide zijden zorgt voor nieuwe helderheid en een noodstroomaccu kan altijd geïntegreerd worden. Pure techniek!

Hormann

Op de Rollmatic en de industriepoorten bieden wij een aandrijving aan van Hörmann, die conform zijn met desbetreffende poort.

Onze merken van Poorten en Automatisatie